0496047278
Brusselsesteenweg 278/A000, 1980 Eppegem-Zemst
info@vastgoedbruvan.be

Contact

Neem contact op

Wij nemen graag uitgebreid de tijd om ons concept toe te lichten en u optimaal te informeren over de verkoop van uw eigendom.

Een epc / elektriciteitskeuringEen gratis schatting van mijn eigendomEen gedetailleerde taxatie van mijn eigendomEen gesprek voor verkoop / verhuur van mijn eigendom

Gratis schatting van uw woning

Wilt u een snelle schatting van de waarde van uw woning? We houden rekening met allerlei factoren die de waarde kunnen beïnvloeden en geven u een indicatieve waarde.

EPC en elektrische keuring

Het EPC, bodemattest, elektriciteitskeuring, kadastrale legger…
De lijst van wettelijk verplichte documenten bij verkoop is haast onoverzichtelijk geworden. Wij nemen deze taak van u over en dankzij onze vaste partners geniet u van de meest voordelige tarieven.

Gedetailleerde taxatie: 250 euro + 21% btw

Als u een gedetailleerde taxatie van uw woning wenst, doen we dit aan de hand van verschillende factoren, zoals oppervlakte, gebruikte materialen, ouderdom van het gebouw, ligging… we doen ook een vergelijkende studie van gelijkaardige panden in uw omgeving. Hiervan krijgt u een gedetailleerd dossier waarin de grond- en constructiewaarde zijn opgesplitst.

Deze taxatie is volledig vrijblijvend, als u ons hierna vertrouwt en ons uw pand in onze portefeuille laat opnemen, dan is de taxatie volledig kosteloos.